Kjøpsbetingelser

Kortversjonen

Vi er så glade for at du handler hos oss at vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd. Vi sender varene så raskt vi klarer, og har du spørsmål skal du få raske og gode svar. Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyde!

Detaljene

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Firmanavn: Fotomobil Arnstorp
Organisasjonsnr: 988 034 789
E-post: hei@fotomobil.no

Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og leveringskostnad

Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer MVA. Fraktkostnad kommer i tillegg på alle bestillinger med verdi under fastsatt nivå for gratis levering.

Leveringstid

Vi sender pakker hver virkedag og Posten/Bring har 1-4 dagers leveringstid i hele Norge. Varene blir sendt direkte fra vårt lager her i Norge.

Når lageret vårt har pakket ordren din og gjort den klar for forsendelse sender vi deg en e-post.

Betaling og sikkerhet

Vi er opptatt av at det skal være trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker verdensledende betalingsformidlere som for eksempel PayPal og Stripe til å stå for transaksjonene. Hele nettbutikken er SSL-kryptert for ekstra sikkerhet. Vi som driver Fotomobil.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.

Kortbetaling

Vår kortløsning er levert av Stripe og holder de strengeste krav til sikkerhet. Når du taster inn ditt kortnummer blir dette gjort på Stripe sin sikre server. Dette betyr at ingen av oss som jobber i Fotomobil eller andre uvedkommende kan lese ditt kortnummer. Det er altså like sikkert å handle med kort hos oss som i noen annen nettbutikk, butikk eller restaurant.

PayPal

Du kan betale via din PayPal-konto eller betale med kort via PayPal dersom du ikke har konto. PayPal er en av verdens ledende aktører innen betaling på nett.

Feil eller mangler på varen

Hvis du mistenker at du har fått et feil produkt, eller et produkt med mangler, ber vi deg vennligst kontakte oss på hei@fotomobil.no. Gi en kort beskrivelse av hva som er feil, og hvis du har mulighet legg gjerne ved et bilde. Vi forsøker å svare deg innen 24 timer.

Bytte og retur av varer

Du har 30 dagers angrerett. Har det gått lengre tid enn det? Ta kontakt likevel så skal vi se hva vi kan gjøre. Vårt mål er at du skal bli fornøyd – uansett!

Betingelser for retur:

  • Varer kan returneres innen 30 dager
  • Varen må være i salgbar stand - dvs. ikke være brukt
  • Merkelapper må ikke fjernes
  • Varen må ligge pent i innpakningen sin

Les hvordan du returnerer varer her.

Pakker som ikke blir hentet på utleveringssted

Hvis pakken din må hentes på postkontor har du 14 dager på deg til å hente den. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes et gebyr på 99 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon.

OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.  

Personopplysninger

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Takk for at du handler hos oss!